Anadolu Mutfağı lezzetleri “Adabağlı” ile Özlüce’de

Anadolu Mutfağı lezzetleri “Adabağlı” ile Özlüce’de

Anadolu Mutfağı lezzetleri “Adabağlı” ile Özlüce’de
banner98

Bugün saat 14.00'de açılışa bekliyoruz. 

Aile şirketi olarak kurulduğu 1975 yılından itibaren Bitlis’te akaryakıt istasyonu, müteahhitlik, madencilik, tarım, hayvancılık, hazır beton ve gıda üzerine faaliyet göstermekte olan Adabağlı A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Adabağlı Bursa’ya ilkleri getiriyor.

Adını Bitlis Adabağlı köyünden alan Adabağlı Anadolu Mutfağı 16 Şubat Cumartesi günü açılıyor.  Lezzetini Bitlis ve Doğu Anadolu Bölgesi’nden özel olarak getirtilen taze ürünlerden alan Adabağlı Anadolu Mutfağı’nda; kaburgadan kavurmaya, kelle paçadan işkembeye birçok lezzet bulunuyor.

 Anadolu’nun Özgün Lezzetleri Bursalılarla Buluşuyor

Bitlis’te yıllardır yöreye özgü lezzetleriyle büyük bir  üne sahip olan Adabağlı Anadolu Mutfağı Restoran sahibi ve Adabağlı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Adabağlı; “Diyarbakır başta olmak üzere Güneydoğu ve Doğu Anadolu’nun lezzetlerini Bursalılarla buluşturmak üzere yola çıktık.

İşletme ortaklığını yaptığımız ustamız Şaban Nazlıcan ile beraber Özlüce’deki mekanımızda Bursalılara kaburga, mumbar dolması gibi imza yemeklerimizi ve Anadolu mutfağının eşsiz lezzetlerini sunacağız. Misafirlerimizi 7 gün 24 saat ağırlayarak birçok özel yemek ile tanıştıracağız. ” diye konuştu.

Adabağlı Anadolu Mutfağı 16 Şubat Cumartesi günü Özlüce’de saat 14.00’de açılıyor. Açılışa tüm Bursalılar davetli.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0