Anadolu Derbisinin Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Bursaspor ile Eskişehirspor arasında oynanacak olan maçın hazırlıkları her iki takım tarafından tüm hızıyla sürdürülüyor.

Anadolu Derbisinin Hazırlıkları Sürüyor
banner98
 Anadolu’nun köklü kulüplerinden Eskişehirspor cumartesi günü evinde Bursaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bulunan fitness salonunda, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde çalışan futbolcular maksimal kuvvet desteğiyle denge ve sıçrama çalışması yaptılar. Yaklaşık 70 dakika süren ikinci antrenman ise ısınma hareketlerinin ardından, dayanıklılığa yönelik istasyon çalışması ile sürdü. Çalışmalar küçük sahada çift kale maç ile tamamlandı.
Kırmızı-siyahlı ekipte Sezgin Coşkun ve çekilen MR sonucu adalelerinde sertleşme belirlenen Özgür Çek ile Mustafa Yumlu’nun tedavilerine devam edildi. Hürriyet Gücer ve Kaan Kanak ise sağlık ekipleri eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Tedavileri süren Mirkan Aydın, Ömer Şişmanoğlu ve Jerry Akaminko ise antrenmanda yer almadılar.

BURSASPOR’UN ÇALIŞMALARI

Yeşil-beyazlı cephede de dün akşam Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde oynanan Gençlerbirliği maçının ardından hazırlıklara ara verilmeden başlandı. Gençlerbirliği maçında ilk 11’de forma giyen futbolcuların yenilenme antrenmanı yaptığı çalışmada diğer oyuncular teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde çalıştılar. Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman pas press oyunu ile devam ederken, antrenmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı. Yeşil-beyazlı ekip yarın yapacağı antrenman ile Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Eskişehir'e hareket edecek.
Antrenman öncesinde Özlüce Tesisleri’ne gelen bir grup taraftar ise teknik direktör Şenol Güneş'e özel tasarım bir saat takdim etti.
Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0