banner101

Altepe Marzim Tesislerine Hayran Kaldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile birlikte Marmarabirlik’in yeni tesisleri ile Marzim tesislerini ziyaret etti.Dün akşam saatlerinde sürpriz bir ziyaret için Orhangazi’ye gelen...

Altepe Marzim Tesislerine Hayran Kaldı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile birlikte Marmarabirlik’in yeni tesisleri ile Marzim tesislerini ziyaret etti.
Dün akşam saatlerinde sürpriz bir ziyaret için Orhangazi’ye gelen Başkan Recep Altepe, başkan yardımcıları ve danışmanları ile birlikte ilk Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’ne geçti. Altepe’ye Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da eşlik etti. Marmarabirlik’in yeni yapılan tesislerini gezen Altepe, tesise hayran kaldı. Altepe, bu tür tesislerin artmasının kendisini sevindirdiğini ifade etti.
Marmarabirlik’in ardından Marmara Zeytin İşleme Merkezi’ni (MARZİM) gezen Başkan Recep Altepe, paketleme ve ürün işleme işlemlerini izledi. Marzim koordinatörü Yüksel Sert’ten bilgi alan Altepe, daha sonra Orhangazi’den ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0