ALİNUR AKTAŞ'A İNCE ZİYARET!

İNCE MEDYA GRUP Yönetim Başkanı Necmi İnce, Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ALİNUR AKTAŞ'A İNCE ZİYARET!
banner98
 Bünyesinde Manşetx Gazetesi, Manşetx Dergisi, www.mansetx.com haber sitesi ve EN Kamuoyu şirketini bulunduran İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
Ziyarette İNCE MEDYA üst düzey yöneticilerinden Kurumsal iletişim müdürü Sibel Gençtürk, grafik tasarım departmanı sorumlusu ve görsel yönetmen Mesut Çaktı ve sosyal medya yöneticisi Yusuf Emre Kürkçü'de hazır bulundu. Ziyaret sonrası açıklama yapan İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce '' Alinur başkan, İnegöl'de yaptığı başarılı çalışmalarla Bursa ve İnegöl halkının hafızasına ismini kazımış bir başkan. Bursa'da göreve gelir gelmez açıkladığı acil eylem planı ile, Bursa'ya büyük hizmetler yapacağının sinyalinide vermiş oldu. Göreve geldikten sonra geçen kısa süreye rağmen Bursa trafiğinde bir rahatlamın olduğu da aşikardır. Ben Alinur Başkanın Bursa'ya daha büyük hizmetler edeceğine eminim. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0