Ali Özkan’dan KTSO ve Ticaret Borsası’na ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, güçlü ekonomisi ve son dönemde gösterdiği ekonomik, kültürel ve sportif başarılarla dikkat çeken Karacabey’in, en önemli sivil toplum kuruluşları arasındaki Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’na konuk oldu.

Ali Özkan’dan KTSO ve Ticaret Borsası’na ziyaret
banner98
 Önceki hafta gerçekleştirilen olağan kongrelerinde, güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güncü ile Ticaret Borsası Başkanı Bertan’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren Özkan, Karacabey’in tüm yönlerden Bursa’nın en önemli ilçelerinden biri konumuna yükseldiğine vurgu yaptı.

 

Sivil toplum kuruluşlarının yanında olmaya devam edeceğiz

 

İlk olarak, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, 2. kez yeniden başkanlığa seçilen Naci Güncü ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Özkan, hayırlı olsun dileklerini dile getirdi. Özkan, Güncü’ye görevinde başarılar dileyerek, “Sivil toplum kuruluşları kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Biz de belediye olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Özkan, ziyaretinin ikinci adresinde ise Ticaret Borsası başkanlığına 3. kez seçilen Murad Bertan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, görevlerinin hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Karacabey’i güzel günler bekliyor

 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde Özkan, tüm sivil toplum kuruluşları ile her zaman dayanışma içinde olduklarına değinerek, tüm paydaşlarla yürütülecek ortak projeler çerçevesinde, ilçeyi güzel günler beklediği vurgusunda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0