Ali Özkan, Türkiye Gençlik Vakfı üyeleriyle buluştu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından başlatılan ve toplumun tüm katmanları ile birlikte bir araya gelerek, sorunların belirlenmesine yönelik etkinliklere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Ali Özkan, Türkiye Gençlik Vakfı üyeleriyle buluştu
banner98

Karacabey’in merkez ve kırsalda yer alan 85 mahallesinde gerçekleştirilen ve güçlü diyaloglarla sorunların yerinde belirlenmesini hedefleyen buluşmalar, bu kez de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyesi gençlerle gerçekleştirildi.

 

Haşim Onur Camii’nde, TÜGVA Karacabey İlçe Temsilcisi Hakan Kılıç ve vakıf üyesi gençlerle, sabah namazı ve sonrası bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin tüm yönleri ile kalkınıp gelişmesi adına istişare kültürünün en önemli vazgeçilmezleri olduğuna vurgu yaptı.

 

İlçe gençliğine davet

 

‘Gelmeden kıyamet, gel sen de kıyam et’ sloganıyla sabah namazı etkinlikleri başlattıklarını ve bu etkinliklerde, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı da aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade eden TÜGVA Karacabey İlçe Temsilcisi Hakan Kılıç, yoğun ilgi gören etkinlikleri farklı camilerde sürdürdüklerini ve tüm ilçe gençliğinin de katılımlarını beklediklerini söyledi.

 

Büyük potansiyele sahip

 

Gençlerle buluşmasında, Karacabey’de sosyal, kültürel, sportif, ekonomik yönlerden büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiklerini dile getiren Ali Özkan iseilçenin ve Karacabeylilerin çok daha büyük başarıları elde edebilecek büyük bir potansiyele sahip olduğunu sözlerine ekleyerek, hep birlikte zengin ve müreffeh Karacabey’i mutlaka inşa edeceklerini ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0