Akçay’dan Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürüne Teşekkür Ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği Orhangazi Şube Başkanı Emrullah AKÇAY Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut ÖNEŞ’ i Makamında Ziyaret ederek Orhangazi de Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü(SHM) kurulması için gösterdiği çaba ve özveriden dolayı teşekkür etti.

Akçay’dan Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürüne Teşekkür Ziyareti
banner98
 AKÇAY; Sayın müdürümüzün göreve başlamasından önce Bursa da 2 tane Sosyal Hizmet merkezi vardı. ÖNEŞ; tecrübelerini de katarak incelemeleri yaptırdı ve birçok ilçede il müdürlüğüne bağlı sosyal hizmet merkezlerinin açılması için gerekli talimatları verdi. İznik ve Orhangazi’ye hizmet verecek olan Sosyal hizmet Merkez Müdürlüğünün en kısa sürede açılacağını dile getirdi. Gemlik, Mustafakemalpaşa ve Yıldırımdan sonra İznik ve Orhangazi’de açılacak olan Sosyal Hizmet Merkezinin çocuk, genç, engelli, yaşlı, kadın, şehit ailelerine yönelik koruyucu, önleyici, eğitici, geliştirici tedavi ve rehabilite edici, destekleyici, rehberlik-danışmanlık hizmetleri vereceğini belirtti. Belediye Başkanımız Sayın Neşet ÇAĞLAYAN’ ın ilçemizde SHM açılması konusundaki ısrarı, talebi ve yer tahsisi konusunda göstermiş olduğu gayret için ilçemizdeki engelliler adına teşekkür ediyorum dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut ÖNEŞ; Orhangazi Belediyesinin engellilere yönelik hizmetlerinin ve sosyal etkinliklerini basından takip ettiğini ve beğendiğini belirterek özellikle 10-16 Mayıs engelliler haftasında engellilerin temsili askerlik öncesi kına gecesi ve sonrasında düzenlenen etkinliklerin çok anlamlı ve güzel olduğunu belirtti. ÖNEŞ; Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin bu anlamlı günde mutluluklarını paylaştığını dile getirerek, her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Sakatlar Derneği Başkanı Emrullah AKÇAY’ ın kendisine hediye ettiği engelli asker albümünün çok güzel ve özel bir albüm olduğunu söyleyen İl Müdürü ÖNEŞ ziyaretinden dolayı AKÇAY’ a teşekkür etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0