AK Parti Yıldırım'dan Yeni Başkan Yılmaz'a Tebrik

İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Meclis Başkanlığı’na seçilen AK Parti’nin adayı İsmet Yılmaz’ı tebrik etti. Yazıcı; “Adayımızın açıklandığı ilk andan itibaren onurlu bir duruş sergileyen başta genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm partimin temsilcilerini kutluyorum” dedi.

AK Parti Yıldırım'dan Yeni Başkan Yılmaz'a Tebrik
banner98
 AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Meclis Başkanlığı için yapılan 4. Tur oylamasında Deniz Baykal ile son ikiye kalan ve 258 oyla 26. Meclis Başkanı seçilen İsmet Yılmaz’ı tebrik etti. Yazıcı; “Başarılı ve deneyimli bir siyasetçi olduğuna inandığımız yeni Meclis Başkanımı Sayın İsmet Yılmaz’ı yeni görevi nedeniyle kutluyoruz. Başkanlık görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyoruz. Geçmişteki bakanlık ve bürokratlık deneyimlerinde elinden gelenin en iyisini yapan ve önemli katkılar sunan Yılmaz’ın Meclis Başkanlığı görevinde de TBMM’ye büyük kazanımlar getireceğinden kuşkumuz yoktur. Tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” diye konuştu.

“PARTİMİ ONURLU DURUŞU NEDENİYLE KUTLUYORUM”

İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Meclis Başkanlığı nedeniyle aday gösterme süreci başta olmak üzere geride kalan 4 turda da her zaman ilkeli ve onurlu bir duruş sergileyen AK Parti’nin bir mensubu olmaktan bir kez daha mutluluk duyduğunu dile getirdi. Yazıcı; “Başta genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere partimin tüm mensuplarını tebrik ediyorum. Hepsini kutluyorum. Sürecin en başından itibaren her türlü oyun, kumpas ve kirli ittifak söylentilerine rağmen bir an olsun duruşunu bozmayan ve sonuna kadar adayının arkasından duran tüm yöneticilerimizle gurur duyuyorum. AK Parti duruşu ve AK Partili olmak konusunda diğer siyasi partilere bir kez daha ders verdiğimizi düşünüyorum. Bu vesile ile bir kez daha AK Partimizin adayı ve yeni TBMM Meclis Başkanımız Sayın İsmet Yılmaz’ı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0