banner101

Ak Parti Osmangazi’den meme kanseri semineri

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" münasebetiyle seminer düzenlendi.

Ak Parti Osmangazi’den meme kanseri semineri
 ‘Farkında mısınız’ adlı seminere Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Oktay Çelik, Doç. Dr. Erdem Çubukçu, Op. Dr. Serkan Fatih Yeğen ve Uzm. Dr. İbrahim Yıldırım konuşmacı olarak katıldı. Ördekli Kültür Merkezi’ndeki seminerin açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Yılmaz, kanser hastalarının sıkıntılarını iyi bildiğini söyledi. Ali Yılmaz, “Sağlık konusunda işi gücü bahane ederek gereken ilgiyi göstermiyoruz. Bilhassa kadınlarımızın çok dikkat etmesi, sağlıklarını ihmal etmemesi gerekiyor. Çünkü hasta olduktan sonra ne iş, ne eş ne de çocuk kalıyor. Osmangazi genelinde kansere yönelik eğitimler, kadınlarımızın bilgilendirilmesine yönelik çalışmalar devam edecek. Sadece bu ay değil, yılın her ayında toplum sağlığını yakından ilgilendiren meseleleri Osmangazi teşkilatı olarak eğileceğiz” dedi.
8 kadından biri meme kanserine yakalanıyor
Meme kanserinin dünyada yaklaşık olarak 240 bin kişi hayatını kaybettiğini aktaran Op. Dr. Oktay Çelik, Türkiye’de 8 kadından birinin meme kanserine yakalandığına dikkat çekerek, “Bu hastalıkla mücadelede erken teşhis büyük önem arz ediyor. Biz Bursa’da bu tip etkinliklere katılarak daha çok insana ulaşmaya çalışıyoruz. Bu bakımdan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’na bize gerekli ortamı kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de siyasetin toplumun her meselesiyle ilgilenen bir kurum olduğunu ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0