banner102

Ak Parti Osmangazi'den Mahalle Ziyaretleri

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Tuna Mahallesi ve çevre mahallelerin mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Yılmaz, bugüne kadar 50 civarında mahalle konseyinin kurulduğunu söyledi.

Ak Parti Osmangazi'den Mahalle Ziyaretleri
 AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın seçim öncesi çalışmaları sürüyor. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve teşkilat üyeleri, Tuna Mahallesi’nde vatandaşlar, mahalle başkanları ve meclis üyeleriyle toplantı yaptı. Yılmaz, seçimden önce Osmangazi sınırları içerisinde yer alan 136 mahalleyi tek tek ziyaret etmek istediklerini söyledi.
Yılmaz, “Yaklaşık 2 ay önce başlayan projemizde bugün 50’ye yakın mahallemizde bu konseyler kuruldu ve önemli çalışmalara imza atıyorlar. Seçimden önce tüm mahallelerde bu konseylerin aktif bir şekilde çalışmasını sağlamak istiyoruz” dedi.
Yılmaz, “Bu yapıya önemli görevler düşüyor. Mahalle konseyleri, mahallelerdeki meseleleri tespit edip bizlerle paylaşıyor. Siz değerli mahalle başkanlarımız ve bu konseylerde yer alan arkadaşlarımız bizlerin gözü kulağısınız. Nerede bir sıkıntı varsa çözüme kavuşması için bize de önemli görevler düşüyor” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0