AK Parti Osmangazi İlçe Meclisi Toplantısı

AK Partililer, Osmangazi İlçe Danışma Meclisi’nde buluştu. Danışma meclisinin de ana konusu, Bursa’da düzenlenen hain saldırı oldu.Her ay düzenlenerek ilçe bazında sorunların, projelerin ve aylık faaliyetlerin değerlendirildiği AK Parti...

AK Parti Osmangazi İlçe Meclisi Toplantısı
banner98
AK Partililer, Osmangazi İlçe Danışma Meclisi’nde buluştu. Danışma meclisinin de ana konusu, Bursa’da düzenlenen hain saldırı oldu.
Her ay düzenlenerek ilçe bazında sorunların, projelerin ve aylık faaliyetlerin değerlendirildiği AK Parti Osmangazi İlçe Danışma Meclisi bu ayki toplantısına terörü kınayarak başladı. Mahalli yapılanmalar, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları gibi pek çok yapının da katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, "Geçtiğimiz günlerde Bursa’da yaşanan hain saldırı neticesinde terörün amacına hiçbir zaman ulaşamayacağını bir kez daha göstermiş olduk. Yaşanan faciaya inat Ulucami her gün tıklım tıklım doluyor" dedi.
İlçe meclislerinin büyük önem arz ettiğine de değinen Yılmaz konuşmasında, "Burada geçtiğimiz bir ayın değerlendirmesini yapıp geleceğe yönelik projelerimizi konuşuyoruz. Bizim önceliğimiz halka hizmet. Bunun sonucunun da Hakk’a hizmet olduğunu çok iyi biliyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Osmangazi’nin bugünü, dününden iyi olacak. Bu amaçla, Osmangazi’yi karış karış dolaşıp ilçelilerimizin sorunlarını dinleyerek en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Bu çalışmalarda teşkilat mensuplarımız çok önemli. Biz her yerde teşkilatlarımızla varız ve teşkilatlarımızla geleceğe yürüyeceğiz" ifadelerine yer verdi.
Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0