AK Parti Orhangazi'yi Salladı!

Ak Parti Orhangazi ilçe teşkilatı yarın yapılacak yerel seçim öncesinde 6 bin kişilik mitingle gövde gösterisi yaptı.

AK Parti Orhangazi'yi Salladı!
banner98
Yağan yağmura rağmen Orhangazi Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlara seslenen AK Parti Orhangazi Belediye Başkan adayı Neşet Çağlayan, hizmetin AK Parti’nin işi olduğunu söyledi. 12 yıldır olduğu gibi hem Türkiye’de, hem de Orhangazi’de hizmet dendiğinde akla AK Parti'nin geldiğini ifade eden Çağlayan'ın konuşmaları sık sık sloganlarla kesildi. Çağlayan, "Orhangazi'nin AK günlere kavuşacağı zamana az kaldı. Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Orhangazi artık AK Partili belediyecilik ile yönetilmeye başlayacak, Orhangazi hizmete boğulacak" dedi.
Mevcut belediye başkanı ve ekibinin Orhangazi halkı ile 5 yıldır dalga geçtiğini ileri süren Çağlayan, "Orhangazi halkı işini bilir. Bu gayri ciddi duruma, bu lakaytliğe ve iş bilmezliğe en güzel cevabı sandıkta verecektir" diye konuştu.
KİRLİ SİYASET VURGUSU
AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya ise, "Muhalefet partilerinin hizmet yapmadıkları için söyleyecek sözleri yok. Çaresizce kasetlerle, montajlarla, yalan yanlış iftiralardan medet umuyorlar. Ama Orhangazi’nin güzel insanları buna asla ve asla müsaade etmeyecek, AK Parti’yi iktidara getirecek" dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0