banner102

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Yıldıray İstanbullu’yu ziyaret etti.

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü’nde gerçekleşen ziyarette Yıldıray İstanbullu tarafından Emine Yavuz Gözgeç’e kurum faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Görüşmede ayrıca, ulusal ve uluslararası projeler ile Ar-Ge çalışmalarındaki gelişmeler hakkında Gözgeç’u sunum yapıldı.

Karşılıklı görüş alış verişinin olduğu ziyarette Gözgeç, Bursa’nın uzun yıllardan beri tarım ve tarım ürünleri konusunda Türkiye için özel bir öneme sahip olduğunu söyledi. Enstitünün bu anlamda önemli bir görevi icra ettiğini ifade eden Gözgeç, İstanbullu’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Görüşmenin ardından Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Yıldıray İstanbullu tarafından Gözgeç’e laboratuvarlar gezdirildi. Laboratuvarlardaki gelişmiş teknolojinin kullanılması ve analiz çeşitliliğin çokluğuna değinen İstanbullu, Enstitü ’de özel laboratuvarlara, bakanlık personeline gıda ve yem konusunda araştırma ve analizlere yönelik eğitimler verildiğini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0