Ak Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım:

Mudanya Marmarabirlik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’ni ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili ve Tarım Komisyonu Üyesi Bedrettin Yıldırım, Marmarabirlik’in milletin değeri olduğunu söyledi.Mudanya Marmarabirlik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi...

Ak Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım:
banner98
Mudanya Marmarabirlik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’ni ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili ve Tarım Komisyonu Üyesi Bedrettin Yıldırım, Marmarabirlik’in milletin değeri olduğunu söyledi.
Mudanya Marmarabirlik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız ve Yönetim Kurulunu ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili ve Tarım Komisyonu Üyesi Bedrettin Yıldırım, yapılacak seçimde adaylara başarılar diledi. Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Başkan Vekili Şevket Karagöz ve Genel Müdür İbrahim Minarecinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Yıldırım, “Marmarabirlik ve diğer kooperatiflerin birçok sıkıntıları vardı. Marmarabirlik bu milletin, Mudanya’nın, Gemlik’in, Orhangazi’nin, İznik’in değeridir. Bu değeri ne kadar büyütür katkı sağlarsak ve bu değerin çiftçilerimize katkısı olursa biz mutlu oluruz. Gerek kredi gerekse gübre ve ilaç yarımlarını karşılamak suretiyle yaptığımız desteğin karşılığını bir tek Marmarabirlik’te gördük. Bu gün en gözde kooperatiflerimiz arsına girmeyi başaran Marmarabirlik’in her geçen gün güçlenerek büyümesi bizleri çok mutlu etmektedir" dedi.
Marmarabirlik Mudanya Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız ise, "Desteklerle Türkiye’de Marmarabirlik çok iyi duruma geldi. Bunun altında huzur, istikrar, birlik ve beraberliğin yattığı için önümüzdeki kongrede Mudanya’daki huzur ve istikrarın devam etmesini istiyoruz. Bunlar oldukça da Marmarabirlik uzun yıllar sıkıntı çekmeyecektir" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0