banner101

Aile Boyu Masörler Dünyaya Açıldı

Orhangazi, Yenisölöz Mahallesi’nde ikamet eden ünlü masör aile dünyaya açıldı.

Aile Boyu Masörler Dünyaya Açıldı
 Ünlü masör Şevket Başol ile oğulları Metin ve Turan Başol artık internet aracılığıyla dünyaya açıldı. Masaja gelmek isteyenler internet üzerinden online başvuru yapıp randevu alabilecek. Aynı zamanda vatandaşlar masaj ve sağlık konusunda bilgi edinebilecek ve anında mesaj yazarak cevap alabilecek.
Yeni Solöz’de 50 yıldır profesyonel masör olarak hizmet veren 81 yaşındaki Şevket Başol, günde 12 saat çalışarak 80 kişiye masaj yapıyor. Bursa’da herkesin ’kırıkçı-fıtıkçı’ olarak tanıdığı Şevket Başol, iki oğlunu da yetiştirdi. Bel ağrısı ile kıvranan hastaların birkaç gün sonra kendilerini daha iyi hissettiklerini, birçok vatandaşın da ameliyat olmaktan yapılan masaj sayesinde kurtulduğunu anlatan Şevket Başol, "İstanbul ve Bursa’nın yanı sıra, birçok şehirden insanlar köyümüzü buluyor. Şifa bulan herkes mutlaka bir gün arkadaşına bizi tavsiye ediyor. Bakanlardan belediye başkanlarına kadar birçok hasta yaptığımız masaj sayesinde sağlığına kavuştu. Doktorlardan bile masaj yaptırmaya gelenler var. Biz fıtık olan bölgeye elle masaj yaparak sıkıntının dağılmasını sağlıyoruz. Kırık ve çıkık konusunda da uzun yıllardır oluşan tecrübelerimizle vatandaşlarımızı yanlış bildikleri konusunda bilgilendiriyoruz" dedi.
Başol’un büyük oğlu Turan Başol’da, haftanın 5 günü Bursa Bağlarbaşı’ndaki yeni yerinde vatandaşlara hizmet veriyor.
Metin Başol, internet sitesi sayesinde masaja gelmek isteyenlerin online randevu alabileceklerini ve
mesaj yazarak anında bilgilenebileceklerini söyledi. Başol ailesinin ününü dünyaya tanıtacak olan internet sitelerinin ismi www.yenisolozmasor.com, www.sevketbasol.com, www.turanbasol.com, www.metinbasol.com.
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0