90’lık Delikanlılar Başkan Dündar’a Başarı Diledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çekirge mahallesinde bulunan 1. Murat İlk ve Ortaokulu ile esnafı ziyaret etti.

90’lık Delikanlılar Başkan Dündar’a Başarı Diledi
banner98
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çekirge mahallesinde bulunan 1. Murat İlk ve Ortaokulu ile esnafı ziyaret etti. Okul yöneticileri, yaptığı yardımlar için Başkan Dündar’a teşekkür ederken, Dündar’da, ziyaret ettiği sınıflardaki minik öğrencilere kalem dağıttı. Çekirge mahallesinin 90’lık delikanlıları da Başkan Dündar’a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Yöneticilerle okulun ihtiyaçları hakkında görüşen Başkan Dündar, Osmangazi’de bu güne kadar 184 okula boya, badana, çevre düzenlemesi, oyun parkı, spor alanları gibi bir çok konuda yardımda bulunduklarını söyledi. Başkan Dündar, “Osmangazi’de, klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında, sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, kurum farkı gözetmeksizin vatandaşımızın taleplerini yerine getiriyoruz. 1. Murat İlkokulu ile Ortaokulunda da, bir takım çevre düzenlemeleri yaptık. Önümüzdeki günlerde okulun tören alanı ve çevre duvarlarının düzenlemelerini gerçekleştireceğiz” dedi. Okul müdürü Sebahattin Topsakal, okula yaptığı destekler için, Başkan Dündar’a teşekkür etti.

Okul ziyaretinin ardından Çekirge Meydanı ve çevresindeki işyerlerini ziyaret eden Başkan Dündar, bir çay ocağına girip buradaki vatandaşlarla da çay içip sohbet etti. Başkanın ziyaretine memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, yaptığı hizmetler için de Dündar’a teşekkür etti. Başkan Dündar’ın ziyaret ettiği çay ocağının müdavimlerinde olan ve yaşları 90’ları bulmuş vatandaşlar, başkanla hatıra fotoğrafı çektirip, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2013, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0