banner101

3 Yaşındaki Çocuğun Cesedi Bugün de Arandı

İstanbul'daki evlerinde babası tarafından öldürüldüğü ve streç naylona sarılıp iki gün bekletildikten sonra Orhangazi'deki eski hafriyat döküm sahasına gömüldüğü iddia edilen 3 yaşındaki İzzet Köklü'nün cesedini arama çalışmaları genişletildi.

3 Yaşındaki Çocuğun Cesedi Bugün de Arandı
 4 saat süren arama çalışmaları olumlu sonuç çıkmayınca sonlandırıldı. 
Alınan bilgiye göre, kocasının yanından kaçıp polise giden ve 3 yaşındaki oğlunun babası tarafından dövülerek öldürüldüğü ihbarını yapan Fatma Köklü’nün iddiası üzerine başlatılan soruşturma genişletildi. Eşinin ihbarından sonra Yalova’da yakalanan baba Oğuz K. ifadesinde oğlunu öldürmediğini, yataktan düşerek öldüğünü belirtmiş, diğer çocuklarının elinden alınacağı korkusuyla streç naylona sarıp, bir çantaya koyduğu 3 yaşındaki oğlu İzzet’i iki gün balkonda beklettikten sonra Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki hafriyat döküm sahasına getirip burada gömdüğünü söylemişti. Baba, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

ARAMA ÇALIŞMALARI GENİŞLETİLDİ

Annenin ihbarı ve babanın yer göstermesinden sonra hafriyat döküm sahasında başlatılan arama çalışmalarında üçüncü güne gelindi. Sabah erken saatte olay yerine gelene Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ve Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri hafriyat döküm sahasının çevresindeki çalılık arazide de arama çalışması yaptı. Bu sırada yoldan geçen bir tır şoförü de durarak çocuğunu gömen babayı ve kiraladığı otomobili gördüğünü anlattı. İş makinelerinin yardımıyla yapılan çalışmalar 4 saat boyunca devam etti. Ancak ekipler sabah başlatılan çalışmayı öğle saatlerinde sonlandırdı. 
Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0