102 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMI DOSAB’DA ATTI

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) işbirliğinde bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 102 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

102 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMI DOSAB’DA  ATTI
banner98
 45 bin kişilik istihdamın yanı sıra 4 milyar doların üzerinde ihracatı ile Türkiye’nin en önemli üretim merkezleri arasında yer alan DOSAB ve DOSABSİAD, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkmaya devam ediyor.  Her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni ile 100’ün üzerinde ailenin yüzünü güldüren DOSAB ve DOSABSİAD bu yıl da 102 çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasına vesile oldu. 

Çocuklar ve ailelerinin katılımıyla DOSAB’da gerçekleştirilen organizasyonun açılış konuşmasını yapan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk, “Bir yandan üretmeye, istihdam sağlamaya devam ederken diğer yandan da şehrimize ve vatandaşlarımıza borcumuzu sosyal sorumluluk projeleriyle ödemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yaklaşık bin kişinin katılımıyla BUTGEM bahçesinde gerçekleştirilen sünnet şölenini 4’üncü kez düzenlemekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden İbrahim Öztürk, “Ülkemizin en önemli üretim ve ihracat merkezlerinin başında gelen bölgemiz, sanayicilerimizin çalışmalarıyla ülke ekonomisine azımsanmayacak derecede bir katkı sağlıyor. Bizler her zaman daha fazla üretmeye, istihdam sağlamaya, ihracat yapmaya gayret ediyoruz. Ülkemize ve milletimize her anlamda değer katmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan DOSAB ve DOSABSİAD işbirliğinde bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleninde bu zamana kadar 600’ün üzerinde çocuk sünnet ettirildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0