banner101

Yenişafak Ve Yeni Akit Gazetelerine Eş Zamanlı Molotoflu Ve Silahlı Saldırı Düzenlendi

Bayrampaşa’da bulunan Yenişafak Gazetesi’nin bulunduğu binaya kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından molotoflu ve silahlı saldırı düzenlendi. Olayı gerçekleştiren şüpheli şahıslar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.Bayrampaşa’da...

Yenişafak Ve Yeni Akit Gazetelerine Eş Zamanlı Molotoflu Ve Silahlı Saldırı Düzenlendi
Bayrampaşa’da bulunan Yenişafak Gazetesi’nin bulunduğu binaya kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından molotoflu ve silahlı saldırı düzenlendi. Olayı gerçekleştiren şüpheli şahıslar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.
Bayrampaşa’da bulunan Yenişafak Gazetesi’nin bulunduğu binaya düzenlenen molotoflu ve silahlı saldırı iddialara göre şöyle gerçekleşti. Sabah saat 05.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler gazete binasına gelerek binanın girişine molotof atarak rastgele etrafa ateş açtı. Silahtan çıkan saçmalar binaya isabet ederken atılan molotof nedeniyle gazete girişinde ufak çapta bir yangın meydana geldi. Bina içerisinde bulunan güvenlikler durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Gazete girişinde çıkan yangın çalışanlar tarafından söndürülürken itfaiye ekipleri olay yerine tedbir amaçlı olarak geldi. İtfaiye ekipleri gerekli kontrolleri yaparak olay yerini polis ekiplerine teslim etti.
Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gerçekleştiren saldırı nedeniyle binaya çok sayıda saçmanın isabet ettiği görülürken, camlarda maddi hasar meydana geldi. Olayda şans eseri can kaybı yaşanmazken, olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların yakalanması amacıyla geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
YENİ AKİT GAZETESİ’NEDE MOLOTOFLU VE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yenişafak Gazetesi’ne gerçekleştirilen saldırının benzeri de eş zamanlı olarak Küçükçekmece’de bulunan Yeni Akit Gazetesi’ne düzenlendi. Sabah saat 05.00 sıralarında kimliği belirsiz kişiler Küçükçekmece Halkalı Mahallesi Abay Caddesi üzerinde bulunan gazete binasına gelerek uzun namlulu silahlarla ateş açarak gazeteye ait bir kamyonete molotof kokteyli attı. Atılan molotof kokteyli nedeniyle kamyonette yangın meydana gelirken olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Gazete çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucunda gazete binasına çok sayıda saçmanın isabet ettiği görüldü.
Gerçekleştiren saldırıda can kaybı yaşanmazken gazeteye ait bir kamyonette maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların yakalanması amacıyla geniş çaplı soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0