Yayaya Çarparak Uzaklaşan Sürücü Gözaltına Alındı

Bilecik’te bir yayaya çarparak olay yerinden uzaklaşan sürücü, evinde yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, MHP Bilecik İl Genel Meclis Üyesi ve eski MHP İl Başkanı Mehmet Y.’nin kullandığı 11 AT 221 plakalı otomobil,...

Yayaya Çarparak Uzaklaşan Sürücü Gözaltına Alındı
banner98
Bilecik’te bir yayaya çarparak olay yerinden uzaklaşan sürücü, evinde yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, MHP Bilecik İl Genel Meclis Üyesi ve eski MHP İl Başkanı Mehmet Y.’nin kullandığı 11 AT 221 plakalı otomobil, Polis Evi Kavşağı’nda düğüne gitmek için karşıya geçen Ayşegül Türköz’e (28) çarptı. Çarpmanın etkisi ile kafasını ön cama çarpan Türköz yaralandı. İddialara göre 50 metre sonra duran sürücü, aracını kontrol ettikten sonra yoluna devam etti. Yaralı Türköz ise, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekipler çevrede otomobilden düşen bir parça olabileceği düşüncesi ile otların arasında arama yaptı. Bu sırada otomobile ait parçalar, yaralının gözlüğü ile çevreye saçılan takıları bulundu. MOBESE ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kısa sürede otomobilin plakasını belirleyen ekipler, aracı Cumhuriyet Mahallesi Üzümlü Sokak’ta buldu. Evinde gözaltına alınan Mehmet Y., otomobil ile birlikte Çarşı Polis Karakolu’na götürüldü. İHA muhabirinin “Başkanım neden durmadınız?” sorusuna “Dubaya çarptım” diyerek yanıt veren Mehmet Y., yanında da kimse olmadığını belirtti. Karakola MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses ve bazı İl Genel Meclis üyeleri de geldi.
Ayağında kırık meydana gelen, kafasından ve elinden de aldığı darbe nedeniyle yaralanan Ayşegül Türköz tedavi altına alınırken, polis kaza yerini güvenlik şeridi ile çevirerek önlem aldı.
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0