banner102

Yaşlı Kadın 2 Gün Sonra Mısır Tarlasında Bulundu

Düzce’nin Karadere Hasanoğlu köyünde son olarak mısır tarlalarında görülen ve yaklaşık 2 gündür kendisinden haber alınamayan 82 yaşındaki Lütfiye Arslan, mısır tarlasında bulundu.Düzce merkeze bağlı Karadere Hasanağa köyünde ikamet...

Yaşlı Kadın 2 Gün Sonra Mısır Tarlasında Bulundu
Düzce’nin Karadere Hasanoğlu köyünde son olarak mısır tarlalarında görülen ve yaklaşık 2 gündür kendisinden haber alınamayan 82 yaşındaki Lütfiye Arslan, mısır tarlasında bulundu.
Düzce merkeze bağlı Karadere Hasanağa köyünde ikamet eden 82 yaşındaki Lütfiye Arslan, Cuma günü akşam 21.00 sıralarında evinden ayrılarak kendisinden bir daha haber alınamadı. Çocukları ve torunları tarafından köyünde yapılan aramalara rağmen bulunamayınca jandarmaya haber verildi. Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Düzce Arama ve Kurtarma Ekibi, jandarma ekipleri ve köylülerin yaptığı aramalara ikinci gününde Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekibi de dahil oldu.
Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün arama kurtarma köpeği ’Zeytin’ ile yürüttüğü çalışmalar sonucunda yaşlı kadın saat 19.00 sıralarında köye 2 buçuk kilometre uzaklıktaki mısır tarlasında bulundu. Yorgunluktan bitkin düşen ve bu nedenle mısırların arasında oturan Lütfiye Arslan’ın yüksek tansiyon ve şeker hastası olduğu belirlenirken, ilk müdahalesi yine arama çalışmasına katılan ekipler tarafından yapıldı. Daha sonra olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekibi tarafından sağlık kontrolünden geçirilen Lütfiye Arslan’ın bulunmasıyla ailesi ve arama çalışmalarına katılan ekipler büyük mutluluk yaşadı. Arslan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kontrolden geçirilmek üzere ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü.
Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Kartal, "3 gündür arıyorduk. Sakarya’dan gelen ekipler buldu. Lütfiye Arslan’ın hayatta kalması bir mucize, hem şeker hastası hem tansiyon hastası. Bir mucize gerçekleşti" dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0