banner102

Uzun namlulu silahlarla kuyumcu soyguncu

Gaziosmanpaşa’da bir kuyumcu sabah saatlerinde yüzleri maskeli 5 hırsız tarafından soyuldu. Vitrindeki altınları alan hırsızlar ellerindeki silahlar olay yerinden kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Olay bu sabah saatlerinde...

Uzun namlulu silahlarla kuyumcu soyguncu
Gaziosmanpaşa’da bir kuyumcu sabah saatlerinde yüzleri maskeli 5 hırsız tarafından soyuldu. Vitrindeki altınları alan hırsızlar ellerindeki silahlar olay yerinden kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olay bu sabah saatlerinde Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi 286 Sokakta meydana geldi. Kuyumcu dükkanına giren yüzleri maskeli soyguncular ellerindeki uzun namlulu silahlarla içeriye girdi. İş yeri sahibi Dursun Atlas’ın altınları vitrine dizdiği esnada içeri giren hırsızlar iş yeri sahibini rehin aldı. Camları kıran yüzü maskeli soyguncular vitrinde bulunan altınları alarak dışarıya doğru yöneldi. Aldıkları altınlarla birlikte dışarı çıkan hırsızlar ellerindeki uzun namlulu silahlar ile havaya birkaç el ateş açtı. Olay yerine araçla gelen yüzleri maskeli soyguncular aldıkları altınlar ile birlikte olay yerinden uzaklaştı.
Kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde aniden kuyumcuya giren soygunculardan birinin ayağı kayıyor. Daha sonra kalkarak silahını kuyumcuya doğrultan zanlı, altınları almaya başlıyor. Bu sırada içeri giren uzun namlulu silahlı bir soyguncu ise kuyumcuyu tehdit ediyor. Namlunun ucuyla zaman zaman kuyumcuya vuran soyguncu, vitrin camlarını da kırıyor.
Soygun girişimi esnasında kendisine silah doğrultulan kuyumcu sahibi Dursun Atlas olay sonrası yara almazken, soygunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Soyulan kuyumcu yakınlarındaki kamera görüntülerini toplayan ve olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçan 5 soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen soygunda ne kadar altının çalındığı ise inceleme sonunda belli olacak.
Kuyumcudan gelen silah seslerini duyan Sedat Ayçiçek, “Kuyumcu arkadaşı rehin alıyorlar. Bir kişi o esnada silahı kafasına dayıyor. O esnada 2 kişi dışarıda nöbet tutuyor. Yandaki esnaf arkadaşımız da silah dayıyor. 1’i şoför olan yüzleri maskeli 5 kişiydi. Kuyumcu arkadaş içeride altınlarını vitrine dizerken vitrin camlarını kırıyorlar. Kasanın bir kısmı da açıkmış. Tam kapatmamış. Oradan da alabildiklerini alıyorlar. Sonra dışarı çıkarak karşı sokağa doğru havaya ateş açarak kaçtılar” dedi.
Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0