Uludağ’daki Ölüm Yoluna Valilikten İnceleme

Bursa Valiliği, İnkaya-Doburca arasında yeni açılan Uludağ yolunda 3 gün içinde 5 kişinin hayatını kaybetmesin ardından yeni tedbirler alınarak yol güvenliğinin daha sağlıklı hale getirilmesi için komisyon oluşturduklarını açıkladı.Uludağ’a...

Uludağ’daki Ölüm Yoluna Valilikten İnceleme
banner98
Bursa Valiliği, İnkaya-Doburca arasında yeni açılan Uludağ yolunda 3 gün içinde 5 kişinin hayatını kaybetmesin ardından yeni tedbirler alınarak yol güvenliğinin daha sağlıklı hale getirilmesi için komisyon oluşturduklarını açıkladı.
Uludağ’a ulaşım için alternatif yeni güzergah olarak 2014 yılında faaliyete geçen Doburca Caddesi İnkaya bağlantı yolunda 3 gün içerisinde yaşanan kazalarda 5 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda vatandaş yaralandı. Bursa Valiliği ise yaptığı açıklamada, "Bu tür üzücü olayların tekrarlanmaması için yerinde incelemeler yapmak ve gerekirse yeni tedbirler alınarak yol güvenliğinin daha sağlıklı hale getirilmesi için valiliğimizce İl Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü uzmanlarının yer aldığı bir komisyon oluşturulmuş ve çalışmalarına başlanmıştır" denildi.
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0