Tunceli’de PKK 6 araç yaktı, 1 aracı gasp etti

Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunda bir grup terörist, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ait 4, özel elektrik dağıtım şirketine ait 2 aracı sürücülerini indirerek ateşe verdi. PKK’lılar durdurdukları 1 aracı da gasp etti.Edinilen...

Tunceli’de PKK 6 araç yaktı, 1 aracı gasp etti
banner98
Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunda bir grup terörist, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ait 4, özel elektrik dağıtım şirketine ait 2 aracı sürücülerini indirerek ateşe verdi. PKK’lılar durdurdukları 1 aracı da gasp etti.
Edinilen bilgiye göre, Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu akşam saatlerinde 40. kilometrede bir grup PKK’lı tarafından kesildi. Yolu kesen örgüt mensupları İl Özel İdaresine ait 4 araç ile özel elektrik dağıtım şirketine ait 2 aracı durdurdu. Araçta bulunanları indiren örgüt mensupları araçları ateşe vererek yaktı. Durdurdukları 1 aracı da gasp eden örgüt mensupları daha sonra olay yerinden uzaklaştı.
Olayın haber verilmesinin ardından şehrin giriş ve çıkışlarında geniş güvenlik önlemleri alınırken, araç yakan örgüt mensuplarına yönelik operasyon başlatıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0