banner102

Teröristlerle Girdiği Çatışmada Yaralanan Köy Korucusu Şehit Oldu

Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Çatak Köprü mevkiinde 5 gün önce yol kesen PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada ağır yaralanan ve Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan köy korucusu şehit oldu.5 gün önce akşam...

Teröristlerle Girdiği Çatışmada Yaralanan Köy Korucusu Şehit Oldu
Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Çatak Köprü mevkiinde 5 gün önce yol kesen PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada ağır yaralanan ve Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan köy korucusu şehit oldu.
5 gün önce akşam saatlerinde Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Çatak Köprü mevkiinde PKK’lı teröristler yol keserek, Batman yönünden gelen araçları durdurup kimlik kontrolü yaptı. Bu sırada Silvan istikametine doğru giden Batman’ın Kozluk ilçesinde görev yapan geçici köy korucularının bulunduğu minibüs teröristlerce durduruldu. Köy korucuları ile teröristler arasında çatışma çıktı. Uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışmada köy korucusu Cemalledin Yorulmaz (49) ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve 5 gün yoğun bakım ünitesinde tutulan Yorulmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit köy korucusu için hastane bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Batman Valisi Azmi Çelik, askeri erkan ve Yorulmaz’ın yakınları ile köy korucuları katıldı. Okunan duaların ardından şehidin cenazesi, toprağa verilmek üzere Kozluk ilçesine gönderildi.
Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 07:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0