banner102

Tartıştığı Eşinin Bulunduğu Minibüse Ateş Açtı

Malatya’da mahkeme kararı ile evden uzaklaştırması bulunan öfkeli koca, eşinin bulunduğu minibüsü durdurarak pompalı tüfekle ateş açtı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olaydan sonra şahıs arabasını da bırakarak kaçtı.Başharık...

Tartıştığı Eşinin Bulunduğu Minibüse Ateş Açtı
Malatya’da mahkeme kararı ile evden uzaklaştırması bulunan öfkeli koca, eşinin bulunduğu minibüsü durdurarak pompalı tüfekle ateş açtı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olaydan sonra şahıs arabasını da bırakarak kaçtı.
Başharık Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yaşanan olayda, mahkeme kararı ile evden uzaklaştırılması bulunan Serhat K. İsimli şahıs, arabasıyla takip ettiği kayınbabasının servis olarak çalıştırdığı minibüsünü durdurdu. Bu sırada iddiaya göre elinde pompalı tüfekle minibüsün yanında gelen şahıs kendisi ile konuşmak istemeyen eşine kızarak minibüsün içerisine ateş açtı. Olayda kimse yaralanmazken şahıs, aracıda bırakarak kayıplara karıştı. Olayın şoku ile S.K.(20) kriz geçirirken, genç kadının babası polisi arayarak yardım istedi.
Olay yerine gelen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesine kaldırılan S.K.’ye müdahalede bulunulurken olayın yaşandığı minibüs içerisinde bir adet boş kartuş ile saçmalar bulundu. Minibüs incelemeye alınırken, olaydan sonra kaçan Serhat K.’nın yakalanması için polis ekipleri soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0