Suç makinesi bu kez sert kayaya tosladı!

Maltepe’de müşteri kılığında kuyumcuya giren 1’i kadın 2 şüpheli 3 bilezik çalarken önce tezgahtara ardından güvenlik kameralarına yakalandı.

Suç makinesi bu kez sert kayaya tosladı!
banner98

Bilezikleri çalarken görüntülenen Merve Kavak isimli şüphelinin 50 suçtan suç kayının bulunduğu ortaya çıktı.
Olay, Maltepe’de bir kuyumcuda dükkanında geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddiaya göre, işyerine gelen biri kadın iki şüpheli, bileziklere bakmak istediklerini söyledi. Tezgahtar vitrinden aldığı bilezikleri müşterilerinin önüne koydu. Bu sırada sözde bilezikleri inceleyen kadın şüpheli, el çabukluğu ile iki bileziği çantasının altına sakladı. Kadın şüpheli, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi işyerinden uzaklaştı. Bu sırada bileziklerin çalındığın son anda fark eden tezgahtar işyerinden henüz çıkmamış olan diğer erkek şüphelinin kaçmaması için kapıları kilitledi. Ardından durumu polise bildirerek şüphelilerden şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, önce işyerindeki Mustafa Aydın’ı gözaltına aldı. Ardından kayıplara karışan Merve Kavak’ta kısa sürede yakalanarak gözaltına aldı. Yakalanan her iki şüpheli sorgulanmak üzere Maltepe Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. 

50 SUÇ KAYDI ÇIKAN KADIN GAZETECİLERE SALDIRDI 
Emniyette sorguya alınan şüphelilerden Merve Kavak’ın 50 ayrı suçtan emniyette kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Emniyetten çıkarken basın mensuplarına küfür ve hakarette bulunan kadın şüphelinin bir ara çıkardığı ayakkabıyı gazetecilere fırlatma girişiminde bulunduğu gözlendi. Kavak’ın girişimi başarısız olurken emniyete giriş yaparken de bayılma numarası yapması dikkat çekti. 

OLAY ANI İŞYERİNİN KAMERA KAYITLARINA YANSIDI 
Öte yandan hırsızlık anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi Görüntülerde; Macide Kavak eline aldığı bileziklerin 3’ünü el çabukluğu ile çantasının altına koyuyor. Bileziklerini sakladığını fark eden tezgâhtar duruma tepki gösteriyor ve bu sırada arbede yaşanıyor. Arbede sırasında kadın şüpheli işyerini terk ederken diğer şahıs işyeri çalışanları tarafından etkisiz hale getiriliyor.
Emniyet Müdürlüğü’nde sorgu ve işlemleri tamamlanan 2 şüpheli Anadolu Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0