Su Kanalına Uçtu, Otomobilini Kanalda Bırakıp Evine Gitti

Kayseri’de otomobiliyle kanala uçan bir kişi, üşümemek için otomobilini kanalda bırakıp evine gitti. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, suya gömülen otomobilde ölü olabileceği ihtimali üzerine arama yaptı.Edinilen bilgiye göre,...

Su Kanalına Uçtu, Otomobilini Kanalda Bırakıp Evine Gitti
banner98
Kayseri’de otomobiliyle kanala uçan bir kişi, üşümemek için otomobilini kanalda bırakıp evine gitti. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, suya gömülen otomobilde ölü olabileceği ihtimali üzerine arama yaptı.
Edinilen bilgiye göre, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Canel Sokak’ta bulunan su kanalının içerisinde otomobil gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde kanala gelen polis ekipleri, durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Suya gömülmüş halde bulunan 38 AC 736 plakalı otomobil, itfaiyenin yardımı ile kanalın kenarına çekildi. Bu sırada otomobilin içerisinde yaralı arayan ekipler ses gelmeyince ölü olabileceği ihtimali üzerine arama çalışmalarına hız verdi.
ÜŞÜMEMEK İÇİN EVİNE GİTTİ
Yapılan aramada otomobilin içerisinde kişi veya kişilerin olmadığını gören ekipler, otomobil sürücüsünü aramaya başladı. Görgü tanıklarını da dinleyen polis ekipleri, otomobilin plakasından sahibinin numarası buldu. Otomobil sahibi, yapılan aramalara da cevap vermeyince plakadan çıkan adresine gidildi. Otomobil sürücüsünün isminin Zeki Erdoğan olduğunu öğrenen ekipler, şahsı polis karakoluna götürdü. Zeki Erdoğan’ın ifadesinde, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedip kanala uçtuğunu ve kendi imkanları ile otomobil içerisinden çıkarak üşümemek için eve gittiğini söylediği öğrenildi.
Kanala uçan otomobil çekici ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0