banner102

Sokak Ortasında Torununu Öldürdü

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşlı bir adamın silahla kafasına 3 el ateş ederek öldürdüğü kişinin torunu olduğu öğrenildi.Alınan bilgiye göre, Gölcük ilçesi Şirinköy Mahallesi Kervansaray parkı mevkiinde torunu Erbil Aygün (32)...

Sokak Ortasında Torununu Öldürdü
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşlı bir adamın silahla kafasına 3 el ateş ederek öldürdüğü kişinin torunu olduğu öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, Gölcük ilçesi Şirinköy Mahallesi Kervansaray parkı mevkiinde torunu Erbil Aygün (32) ile karşılaşan dede Ahmet K. (84) silahına sarılarak torununa 3 el ateş etti. Başına isabet ettiği üç kurşunla kanlar içinde kalan Erbil Aygün yere yığılırken, silah sesleri duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde Aygün’ün öldüğünü belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede detaylı inceleme bulundu. Polis ekipleri olaydan sonra bölgeyi terk etmeyen ve davranışlarından şüphelendiği Ahmet K.’nın (84) üst aramasında silah ele geçirdi. Ahmet K. gözaltına alınırken, Erbil Aygün’ün daha önce de dayısı Orhan K.’yı silahla yaraladığı ve bir süredir Düzce’den Gölcük’e gelerek dayısı ve ailesini rahatsız ettiği öğrenildi. Ahmet K.’nın torunu Aygün’ün verdiği rahatsızlıktan dolayı sinirlenerek torununu öldürdüğü iddia edildi. Ölen Aygün hakkında dayısı Orhan K. ve ailesine karşı uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0