banner102

Silahla Ateş Açılan Otomobil Başka Bir Otomobille Çarpıştı: 4 Yaralı

Gaziantep’te bir otomobil tarafından kovalanan ve ateş açılan başka bir otomobilin yolda giden 3. bir otomobille çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Çağdaş Mahallesinde iki otomobil arasında bilinmeyen bir nedenle kovalamaca...

Silahla Ateş Açılan Otomobil Başka Bir Otomobille Çarpıştı: 4 Yaralı
Gaziantep’te bir otomobil tarafından kovalanan ve ateş açılan başka bir otomobilin yolda giden 3. bir otomobille çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Çağdaş Mahallesinde iki otomobil arasında bilinmeyen bir nedenle kovalamaca yaşandı. Ara sokaklarda devam eden kovalamaca sonucu plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobildeki şahıslar, seyir halindeyken Ali Ş. (25) yönetimindeki 06 LT 058 plakalı otomobile ateş açtı. Kendilerine ateş açan şahsılardan kurtulmak için sürat yapan otomobil, 72. Caddeye kontrolsüz girince Mustafa Ö. (28) yönetimindeki 27 TT 177 plakalı bir başka otomobille çarpıştı. Kazada Ali Ş.’nin kullandığı otomobil kaldırıma çıkıp bir marketin vitrinine çarptıktan sonra dururken Mustafa Ö.’nün kullandığı otomobil ise marketin demir merdivenlerine çarptı. Kazada 27 TT 177 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Ö. ile yanındaki arkadaşı Ali Ş. (25) ve diğer otomobilin sürücüsü Ali Ş. (25) ile yanında oturan arkadaşı Alper K. (35) yaralandı. Yaralılardan Mustafa Ö. ve Ali Ş. olay yerine giden ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Uygulama Hastanesine kaldırılırken diğer otomobilin sürücüsü Ali Ş. ve yanındaki arkadaşı Alper K. 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken silahla ateş açan şahıslar otomobille olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Kaza nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen polisler, otomobillerde incelemede bulundu. Yapılan incelemede otomobilde bir adet tabanca olduğu öğrenildi. Polis tarafından alınan silah incelenmek üzere emniyete götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0