Sevgisi için intihar etti!

Malatya’da bir kişi sevdiği kızın kendisine verilmediği gerekçesiyle intihara kalkıştı.İnönü Mahallesi Şehit Şahin Güneş Sokağı üzerindeki bir inşaatın 7’inci katına çıkan 33 yaşındaki M.K. isimli şahıs burada bulunan iskeleye...

Sevgisi için intihar etti!
banner98
Malatya’da bir kişi sevdiği kızın kendisine verilmediği gerekçesiyle intihara kalkıştı.
İnönü Mahallesi Şehit Şahin Güneş Sokağı üzerindeki bir inşaatın 7’inci katına çıkan 33 yaşındaki M.K. isimli şahıs burada bulunan iskeleye çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin durumu polis ekiplerine bildirmesiyle birlikte kısa sürede olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri gelerek güvenlik önlemi aldı. Olası intihar girişimine karşılık itfaiye ekiplerince aşağıda önlem alınırken polis ekipleri de intihar etmek isteyen şahsı ikna etmeye çalıştı.
Sevdiği kızı ailesinin vermediğini bu nedenle intihar etmek istediğini söyleyen şahsı uzun süre ikna edemeyen polis çareyi M.K.’nın sevdiği kızı olay yerine getirmekle buldu. Bunun üzerine şahıs intihardan vazgeçerek aşağı indi.
M.K.’nın intihardan vazgeçmesiyle herkesi derin bir nefes alırken, şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0