Şehit Polisin Cenazesi Evinde

Şanlıurfa’da şehit olan polis memuru Fatih Kılbey’in cenazesi, evinin bulunduğu Kilis’e getirildi. Komşularından halelik alındıktan sonra şehit polisin naaşı toprağa verilmek üzere Hatay’a götürüldü.Dün akşam Şanlıurfa’da düzenlenen...

Şehit Polisin Cenazesi Evinde
banner98
Şanlıurfa’da şehit olan polis memuru Fatih Kılbey’in cenazesi, evinin bulunduğu Kilis’e getirildi. Komşularından halelik alındıktan sonra şehit polisin naaşı toprağa verilmek üzere Hatay’a götürüldü.
Dün akşam Şanlıurfa’da düzenlenen silahlı saldırıda şehit edilen Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Önleyici Hizmetler Birimi’nde görevli polis memuru Fatih Kılbey’in naaşı, polis eskortu eşliğinde evinin bulunduğu Kilis’e getirildi. Şehit polisin cenazesini evinin önünde Belediye Başkanı Hasan Kara, MHP Kilis Milletvekili Dr. Mustafa Yün, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir ile çok sayıda Kilisli, komşuları ve meslektaşları karşıladı. Şehit polisin eşi Özlem Kılbey ve yakınları minibüsten inerken fenalık geçirdi. 112 sağlık ekiplerinin müdahalesi ile güçlükle ayakta duran şehidin yakınlarının feryadı yürekleri burktu. Bir süre evinin önünde bekletilen şehit polis memuru Fatih Kılbey’in cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere zırhlı araçların eşliğinde Hatay’a gönderildi. Şehidin evinin bulunduğu apartmana dev Türk bayrakları asıldı.
Şehit polis memuru Fatih Kılbey’in geçmişte Kilis İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptığı ve ikametinin halen Kilis’te olduğu, şark görevini yapmak için Şanlıurfa’da bulunduğu, izinli olduğu günlerde Kilis’e gidip geldiği öğrenildi. Kılbey’in iki kız ve bir erkek çocuğu olduğu, eşi Özlem Kılbey’in su ve tüp bayisi işlettiği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2015, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0