Şehit Ateşi Elazığ’a Düştü

Batman’da teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar’ın Elazığ’da bulunan ailesine acı haber ulaştı.Batman merkez Koruk Caddesi’nde Batman İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde...

Şehit Ateşi Elazığ’a Düştü
banner98
Batman’da teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar’ın Elazığ’da bulunan ailesine acı haber ulaştı.
Batman merkez Koruk Caddesi’nde Batman İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar’ın bulunduğu sivil ekip otomobiline PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmişti. Hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan Komiser Yardımcısı Gatfar tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştu. Şehit komiserin memleketi Elazığ’ın Ataşehir Mahallesi Muharipler Caddesi’nde bulunan baba evine acı haber ulaştı.
2 ÇOCUK BABASI ŞEHİT, EVİN TEK OĞLUYDU
Şehit komiserin babası Zeki Gatfar’ın oğlunun yaralı haberini almasının ardından Batman’a gittiği ancak hastaneye vardığında oğlunun şehit haberini aldığı öğrenildi. Evde bulunan anne Hayriye Gatfar’a ise acı haberi yakınları verdi. Sağlık ekiplerinin hazır bulunduğu evde fenalaşan şehit yakınlarına müdahale edildi.
Şehidin babasının evine Türk bayrağı asılırken, meslektaşları ve birçok yakını da taziye için geldi. Şehit Komiser Yardımcısı Gatfar’ın eşinin de Batman İl Emniyet Müdürlüğü’ne görevli polis olduğu ve 2 çocuklarının bulunduğu bildirildi. Evin tek oğlu olan şehidin 2 kız kardeşinin olduğu da öğrenildi.
Öte yandan Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yaşanan saldırı sonrasında yapılan operasyonlar teröristlerden 1’inin ölü, 3’ünün ise sağ olarak silahları ile birlikte ele geçirildiği açıklandı.
Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0