banner101

Şanlıurfa’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. Mahmut Aslan’ın kullandığı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi...

Şanlıurfa’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı
Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. Mahmut Aslan’ın kullandığı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Şehir merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Yağmurlu kırsal Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada araç sürücüsü Mahmut Aslan olay yerinde hayatını kaybederken Abdullah B., İmam B., Ahmet A. ve Hacer A. ise yaralandı.
Yaralılardan Hacer A. özel araçla ilk önce Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, oradan da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yaralılardan Ahmet A. ise ambulansla aynı hastaneye kaldırılırken Abdullah B. ile İmam B. ise ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazada hayatını kaybeden sürücünün cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyup gelen yaralıların yakınları, ambulansların geç geldiğini iddia ederek tepki gösterdi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0