Sandalla Denize Açıldılar, Dalgaların Şiddeti Artınca Mağaraya Sığındılar

Zonguldak’ta sandalla denize açılan dört arkadaşın yükselen dalgalar sebebiyle deniz kenarındaki mağaraya sığındığı iddia edildi. İhbarı alan AFAD ve polis ekipleri mahsur kalan kişilere ulaşmak için zor anlar yaşadı.Zonguldak’ın...

Sandalla Denize Açıldılar, Dalgaların Şiddeti Artınca Mağaraya Sığındılar
banner98
Zonguldak’ta sandalla denize açılan dört arkadaşın yükselen dalgalar sebebiyle deniz kenarındaki mağaraya sığındığı iddia edildi. İhbarı alan AFAD ve polis ekipleri mahsur kalan kişilere ulaşmak için zor anlar yaşadı.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde sandalla denize açılan dört arkadaşın yükselen dalgalar sebebiyle deniz kenarındaki bir mağaraya sığındığı ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi. AFAD ekipleri de olay yerine gelerek bir süre incelemelerini sürdürdü.
Karanlık sebebiyle bölgeye ulaşmakta zorluk çeken ekipler, deniz yoluyla dört arkadaşa ulaşmak istedi. Ancak şiddetli dalgalar ekiplerin ulaşmasına engel oldu. Zaman zaman telefonla bağlantı kurulan dört arkadaşın durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, ekipler çalışmalarını sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürdü.
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2015, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0