Sahte Alkol Satışı İle İlgilş Gözaltına Alınan Zanlılar Adliyeye Sevk Edildi

İstanbul’da ürettikleri sahte alkolü piyasaya sürerek çok sayıda kişinin ölümüne yol açtıkları iddiası ile polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan 21 zanlı, adliyeye sevk edildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Cinayet Büro...

Sahte Alkol Satışı İle İlgilş Gözaltına Alınan Zanlılar Adliyeye Sevk Edildi
banner98
İstanbul’da ürettikleri sahte alkolü piyasaya sürerek çok sayıda kişinin ölümüne yol açtıkları iddiası ile polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan 21 zanlı, adliyeye sevk edildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Cinayet Büro Amirliği, çok sayıda kişinin ölümü ile ilgili başlattığı soruşturma kapsamında sahte alkol imalathanesi ve 15 ayrı adrese düzenlediği operasyonda 21 şüpheliyi gözaltına almıştı.
Kent genelinde çok sayıda kişinin ölümüne yol açtıkları iddiası ile polis tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 15 adrese baskın düzenlemiş, 21 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı. Sahte alkol kullanımından dolayı 73 kişinin çeşitli hastanelerde tedavi gördüğü olay ile ilgili yapılan operasyonlarda 4 imalathane, 9 büfe, içki yapımında kullanılan ham madde ve çok sayıda içki markalarının etiketleri ile şişe kapakları ele geçirilmiş, bunları satışa hazırlayan, temin eden ve satışa aracılık eden toplam 21 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü’nde adliyeye sevk edilen zanlılardan bazıları basın mensuplarına tepki gösterdi. Gazetecilerin görüntü almasına sinirlenen bir şüpheli, kendisine soru soran gazetecilere, “Askeri, polisi şehit edenleri çekin” diyerek, tepki gösterdi.
Sahte içki üreterek piyasaya sürdükleri iddiası ile yakalanan zanlılar, emniyette üç gün süren sorguları bugün tamamlanarak Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.
Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0