Polisin Borç İntiharı

Mersin’de evli ve 1 çocuk babası polis memuru Erol C. (40), girdiği borç bunalımı sonrası evinin banyosunda beylik tabancası ile intihar etti.Edinilen bilgiye göre, özel bir şirkette çalışan Çiğdem C., öğle saatlerinde merkez Mezitli ilçesi...

Polisin Borç İntiharı
banner98
Mersin’de evli ve 1 çocuk babası polis memuru Erol C. (40), girdiği borç bunalımı sonrası evinin banyosunda beylik tabancası ile intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, özel bir şirkette çalışan Çiğdem C., öğle saatlerinde merkez Mezitli ilçesi Cengiz Topel Caddesi İlkay Sitesi’ndeki evine gittiğinde, Yumuktepe Polis Merkezi’nde görev yapan polis memuru kocası Erol C.’yi banyoda kanlar içinde buldu. Kadının çığlıklarını duyan komşularının haber vermesiyle olay yerine giden sağlık görevlileri, Erol C.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemede, polis memurunun beylik tabancası ile başına tek el ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Bir çocuk babası Erol C.’nin, intihar etmeden önce bir de mektup bıraktığı belirtilirken, yaklaşık 30 bin liralık borcundan dolayı bir süredir bunalımda olduğu öğrenildi.
Bu arada Mersin Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ da olay yerine gelerek ilgililerden konuyla ilgili bilgi aldı. Erol C.’nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0