Polise Yakalanınca Tabancayı Köprüden Aşağıya Attı

Malatya’da seyir halinde bulunan bir araçtan havaya tabanca ile ateş açıldığı ihbarı üzerine polis ve araç arasında kovalamaca yaşanınca, araç içerisindeki şüpheli tabancayı köprüden aşağıya attı.Olay, merkez Karakavak Fahri Kayahan...

Polise Yakalanınca Tabancayı Köprüden Aşağıya Attı
banner98
Malatya’da seyir halinde bulunan bir araçtan havaya tabanca ile ateş açıldığı ihbarı üzerine polis ve araç arasında kovalamaca yaşanınca, araç içerisindeki şüpheli tabancayı köprüden aşağıya attı.
Olay, merkez Karakavak Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Vatandaşlar tarafından polise ihbarda bulunularak 70 FK 045 plakalı otomobilin içinden seyir halinde iken tabanca ile havaya ateş açıldığı bildirildi. İhbar üzerine polis ekipleri otomobilin peşine takılarak Ergenekon Köprüsü üzerinde aracı sıkıştırarak durdurdu. Polis ekipleri otomobili sıkıştırdığı esnada araç içerisinden tabancanın köprüden aşağıya atıldığını gördü. Durdurulan otomobilde 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Polis ekipleri köprünün altında yaptığı incelemede araçtan atılan tabanca ile 6 adet dolu kovan buldu. Otomobilde bulunan şüphelilerden Murat Ç., polis ekiplerine tabancayı kendisinin attığını itiraf etti. Otomobilin yapılan kontrolünde trafik sigortası olmadığı da tespit edilince araç çekici ile otoparka çekildi. Şüpheli Murat Ç. ve yanında bulunan ve ismi öğrenilemeyen diğer şüpheli gözaltına alınarak Sümer Polis Karakolu’na götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0