banner101

Polise Silah Doğrultup Kaçan Şahıs Kıstırıldığı Yerde Yakalandı

Gaziantep’te polisin şüphelenip durdurmaya çalıştığı motosikletli şahıs, polise silah doğrultup kaçmaya çalıştı. Bir eve girip polisi intihar etmekle tehdit eden şahıs, emniyet müdürü tarafından ikna edilip çıkartıldı.Edinilen...

Polise Silah Doğrultup Kaçan Şahıs Kıstırıldığı Yerde Yakalandı
Gaziantep’te polisin şüphelenip durdurmaya çalıştığı motosikletli şahıs, polise silah doğrultup kaçmaya çalıştı. Bir eve girip polisi intihar etmekle tehdit eden şahıs, emniyet müdürü tarafından ikna edilip çıkartıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kurbanbaba Mahallesi Şehit Osman Caddesi üzerinde gezen motorize polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri motosikletli bir şahsı durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan şahıs, motosikleti bırakarak yaya olarak kaçmaya çalıştı. Ara sokaklara giren şahıs, yakalanacağını anlayınca yanında bulunan tabancayı polise doğrultup kurtulmaya çalıştı. Yaşanan olay nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi ve zırhlı araç sevk edildi. Ulaş mahallesine kadar kaçmayı başaran şahıs, polisten kurtulamayınca 70011 numaralı sokakta kapısı açık bir apartmana girdi. Apartmanda yaşayan vatandaşlar korku ve panik içinde dışarı kaçtı. Apartmanın etrafını saran polisler, şahsı teslim olması konusunda uyardı. Şahıs, polise direnip ve teslim olmayınca operasyon hazırlığı yapıldı.
ÖZEL HAREKAT VE TERÖRLE MÜCADELE POLİSLERİNE HABER VERİLDİ
Polisin çağrısına uymayan şahsın yakalanması için özel harekat ve terörle mücadele ekiplerine haber verildi. Operasyon hazırlığı yapan ekipler, şahsın annesinin gelmesiyle geri çekildi. Annesi de, oğlu Yusuf Ç.’yi ikna edemeyince devreye emniyet müdürü girdi. Şahıs ile konuşan Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım, kısa sürede ikna ederek dışarı çıkarttı. Kapıya çıktıktan sonra fenalaşan şahıs bir anda yere yığıldı. Daha önceden karnından ameliyat olduğu öğrenilen şahıs, ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahsın annesi görüntü almaya çalışan gazetecilere tepki gösterdi. Motosiklet üzerinde yapılan inceleme de ise çalıntı olduğu tespit edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0