banner102

Polise Atılmak İstenen Roket Eve İsabet Etti

İzmir’de Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırının isabet ettiği evin sahibi Semih Parmaksız “Bilgisayarda oyun oynuyordum, çok büyük bir patlama binayı sarstı. Çocuklar feryat figan fırladılar”...

Polise Atılmak İstenen Roket Eve İsabet Etti
İzmir’de Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırının isabet ettiği evin sahibi Semih Parmaksız “Bilgisayarda oyun oynuyordum, çok büyük bir patlama binayı sarstı. Çocuklar feryat figan fırladılar” dedi.
Alınan bilgiye göre, olay saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir tepeden iki adet roket atıldı. Art arda yapılan saldırı sonrasında roketlerden birisi emniyete birkaç metre mesafedeki boş bir araziye düşerken, diğeri de 200 metre uzaklıktaki Semih Parmaksız’a ait eve isabet etti.
“ÇOK BÜYÜK PATLAMA BİNA SARSILDI”
Mermilerden birisi isabet ettiği camı parçalarken, diğeri ise duvara isabet etti.
Kimsenin yaralanmadığı olaylarda Parmaksız ailesi fertleri tedirginlik yaşadı. Evlerine isabet eden roketle ne olduğunu bir an anlayamadıklarını anlatan Semih Parmaksız, “Her akşamki gibi bilgisayarda oyun oynuyordum. Kulaklıklar takılı olduğu halde çok büyük bir patlama duydum. Binayı sarstı. Balkonda mı patladı’ dedim. Çocuklar feryat figan bir fırladılar. Camlar kırıldı, lamba söndü. Baktık dışarda da feryat figan anladık o an. Patlamanın sesiyle kulaklar baya gitti. Bunlar son olsun” dedi.
“ALLAH VATAN HAİNLERİNE FIRSAT VERMESİN”
Bazı vatandaşlar da “Allah vatan hainlerine fırsat vermesin” diyerek teröre tepki gösterdi.
Olayda can kaybı ya da yaralanan olmadığı belirtilirken, bölgede saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0