Polis Oto Hırsızlarını Yakalamak İçin Pusu Kurdu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde polis, oto hırsızlarını yakalamak için pusuya yattı. Çalıntı araca binerken yakalanan zanlı, hırsızlık olayı ile alakası olmadığını, aracı 2 kişiden kiraladığını söyledi. Zanlı, sorgusunun...

Polis Oto Hırsızlarını Yakalamak İçin Pusu Kurdu
banner98
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde polis, oto hırsızlarını yakalamak için pusuya yattı. Çalıntı araca binerken yakalanan zanlı, hırsızlık olayı ile alakası olmadığını, aracı 2 kişiden kiraladığını söyledi. Zanlı, sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, 4 Ekim günü İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi üzerindeki bir inşaata giren ve kapının önünde park halinde olan Murat A.’ya ait 59 TR 799 plakalı hafif ticari aracı çalarak kaçan 2 kişi kayıplara karıştı. Olay sonrası geniş çaplı çalışma başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayını E.F. (22) ile ağabeyi O.F.’nin (24) gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelilerin çaldıkları araçla birlikte İstanbul’da olduğunu belirleyen polis, çalıntı aracın İstanbul Küçükçekmece’de olduğunu belirledi. Hırsızların tekrar aracın yanına gelebileceğini düşünen polis, bahse konu yerde pusuya yattı. Bu sırada çalıntı araca yaklaşan E.B. (29), polisi fark edince kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından polis tarafından yakalanan E.B., Çerkezköy’e getirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan E.B., daha sonra nöbetçi cumhuriyet savcısı tarafından sorguya alındı. Savcılıktaki sorgusunda hırsızlık olayı ile bir alakasının olmadığını söyleyen E.B., aracı O.F. ve E.F.’den kiraladığını söyledi. E.B. savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakılırken, çalınan araç da sahibine teslim edildi. Polis, hırsızlık şüphelisi O.F. ve E.F.’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0