banner101

Polis, İntihar Etmek İsteyen Vatandaşı Son Anda Yakalandı

Giresun Merkez Keşap durağı mevkiinde bulunan üst geçidin korkuluklarına çıkan M.Ç. (35) isimli alkollü bir vatandaşı polislerden biri üst geçidin arka tarafından şahsa yaklaştı ve şahsın bir anlık dalgınlığı sonucu belinden tutarak...

Polis, İntihar Etmek İsteyen Vatandaşı Son Anda Yakalandı
Giresun Merkez Keşap durağı mevkiinde bulunan üst geçidin korkuluklarına çıkan M.Ç. (35) isimli alkollü bir vatandaşı polislerden biri üst geçidin arka tarafından şahsa yaklaştı ve şahsın bir anlık dalgınlığı sonucu belinden tutarak yakaladı.
Edinilen bilgilere göre, Giresun Merkez Keşap durağı mevkiinde bulunan üst geçidin korkuluklarına çıkan M.Ç. (35) isimli alkollü bir vatandaş iddialara göre eşinden ayrıldığı ve barışma teklifini kabul etmediği için kendisini üst geçitten atmak istediğini söyledi. Alkolün de etkisiyle korkulukların üzerine çıkan M.Ç. etrafa bağırmaya başladı. Çevredeki vatandaşların ve sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri M.Ç.’nin etrafını sararak ikna etmeye çalıştı, İtfaiye erleri ise hava yatağını açarak olası bir intihara karşı beklemeye başladı. Yaklaşık 20 dakika boyunca M.Ç.’yi ikna etmeye çalışan polislerden biri üst geçidin arka tarafından şahsa yaklaştı ve şahsın bir anlık dalgınlığı sonucu belinden tutarak yakaladı.
İntihar etmek isteyen vatandaş olay yerinde hazır bekleyen ambulansa bindirilerek kontrol için hastaneye kaldırıldı.
Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0