Paralel Yapı Zanlıları Sağlık Kontrolünden Geçirildi

İstanbul merkezli olarak 20 ilde gerçekleştirilen “paralel yapı”ya yönelik dün yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan polisler, sağlık kontrolü için sabah saatlerinde Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirildi. Polisler hastane...

Paralel Yapı Zanlıları Sağlık Kontrolünden Geçirildi
banner98
İstanbul merkezli olarak 20 ilde gerçekleştirilen “paralel yapı”ya yönelik dün yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan polisler, sağlık kontrolü için sabah saatlerinde Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirildi. Polisler hastane çıkışında, "Zalimler sarayda olsa zindan gibi yaşar, mazlumlar zindanda olsa orada saray gibi yaklaşırlar" dedi.
İstanbul merkezli olarak 20 ilde gerçekleştirilen “paralel yapı”ya yönelik dün yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan polisler, sağlık kontrolü için sabah saatlerinde Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirildi. 2 ayrı otobüsle getirilen polislerin hastaneye giriş ve çıkış yaptıkları sırada çevik kuvvet polisi kalkanlarının kaldırarak yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü. Polisler hastane çıkışında, "Zalimler sarayda olsa zindan gibi yaşar, mazlumlar zindanda olsa ona saray gibi yaklaşırlar" dedi. Zanlıların sağlık kontrolü sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0