banner101

(Özel Haber) Nevşehir’de Öğretmen Okul Müdürünü Darp Etti

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesinde bulunan Kazım Karabekir Ortaokul müdürü, başka bir okulda görevli öğretmen tarafından darp edildi.İddiaya göre, Kalaba beldesinde bulunan Kazım Karabekir Ortaokul Müdürü İmdat Berk,...

(Özel Haber) Nevşehir’de Öğretmen Okul Müdürünü Darp Etti
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesinde bulunan Kazım Karabekir Ortaokul müdürü, başka bir okulda görevli öğretmen tarafından darp edildi.
İddiaya göre, Kalaba beldesinde bulunan Kazım Karabekir Ortaokul Müdürü İmdat Berk, öğle saatlerinde okulda bulunan kalorifer kazanının kontrol ettiği sırada başka bir okulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan M.B. isimli öğretmenin saldırısına uğradı. Okulda bulunan diğer öğretmenler ve görevliler tarafından çıkan kavgada darp edilen okul müdürü Berk, Nevşehir Devlet Hastanesine getirildi.
Nevşehir Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Devlet Hastanesinden tedavi altına alınan okul müdürü İmdat Berk’i ziyaret etti.
Eğitim Bir Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Özdemir İHA’ya yaptığı açıklamada, ‘’Gerçekten eğitim camiasına adına çok üzücü bir durum. Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında bulunan Atatürk İlkokulu öğretmeni ve aynı zamanda Türk Eğitim Sen Avanos ilçe temsilcisi olan bir öğretmen aslında derste olması gereken bir saatte okulunu terk ederek Kalaba Kazım Karabekir Ortaokuluna geliyor. Ve orada okul müdürünü yakalıyor. Ve darp ediyor. Okul müdürü arkadaşımız şuanda müşahede altında tedavi devam ediyor. Olay saat 14.40 saatlerinde olmuş olmasına rağmen halen bu saatte doktorlar tarafından müşahede altında tutuluyor. Arkadaşımızın hayati tehlikesinin bulunmamakla beraber çeşitli yerlerinden fiziki darp edilmiş durumadır. Bu insanlar kendilerini hem eğitim camiası adına hem sendikal çalışmalar adına iş yaptıklarını zanneden adamlar. Gerçekten çok üzücü esef verici bir durum. Öğretmenlere yapılan şiddeti biz kınıyoruz ama öğretmenin öğretmene yapmış olduğu şiddetin hiç izahı yok. Bunun herhangi bir şekilde açıklaması da yok. Bunu nefretle kınıyoruz. Mutlaka olayın bir sendikal mücadele olduğu açık gibi duruyor. Bir öğretmen arkadaşını savunmak adına bu saldırıyı yaptığını düşünüyoruz. Ama bir sendika temsilcisinin hele hele Kamu Sen gibi kendisini her yerde eğitimin bir parçası olarak lanse eden bir sendikanın temsilcisinin böyle bir tavır içerisinde olması gerçekten bizleri üzmüştür. Okul müdürü arkadaşımızın gerçekten psikolojisi iyi durumda değildir. Psikolojik bir travma geçiriyor. Çünkü olay hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin gözü önünde cereyan etmiş. Gerçekten eğitim camiası adına çok üzücü bir durum’’ diye konuştu.
Öğretmen tarafından darp edilen okul müdürünün ise polise şikayetçi olduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 08:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0