banner101

Ormana Kenevir Ekip, Kapanlı Tuzak Kurdular

Adana’da polis ve jandarmanın yaptığı operasyonda ormanlık alana ekili bin 840 kök Hint keneviri bulundu. Uyuşturucu tacirlerinin kenevirlerin etrafına kapan kurduğu ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla...

Ormana Kenevir Ekip, Kapanlı Tuzak Kurdular
Adana’da polis ve jandarmanın yaptığı operasyonda ormanlık alana ekili bin 840 kök Hint keneviri bulundu. Uyuşturucu tacirlerinin kenevirlerin etrafına kapan kurduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yakapınar Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yüreğir ilçesine bağlı Misis Mahallesi’nde ormanlık alana Hint keneviri ekildiği bilgisi üzerine ortak operasyon yaptı. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Helikopterle ormanlık alanda iki bölgeye Hint keneviri ekildiği belirlendi. Helikopterden ekipler bu alanlara yönlendirildi. Polis ve jandarma alana geldiğinde ağaçlar arasında bir bölgeye Hint keneviri ekildiği ve etrafına da kurt kapanı tuzaklar kurulduğu görüldü. Güvenlik güçleri, kapanları etkisiz hale getirdikten sonra Hint keneviri bitkilerini söktü. Polis ve jandarma bin 840 kök kenevir bitkisi ile 7,5 kilo kubar esrar ele geçirdi. Operasyonda C.K. isimli bir kişi gözaltına alındı.
Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0