Ölümden Dönen Sürücüyü Polis Teselli Etti

Kocaeli’nin Derince ilçesinde tünel içinde kontrolden çıkarak önce bir araca, daha sonra bariyerlere çarparak taklalar atan araçtan burnu kanamadan çıkan sürücüyü trafik polisi teselli etti.Derince Tüneli’nde meydana gelen kazada taklalar...

Ölümden Dönen Sürücüyü Polis Teselli Etti
banner98
Kocaeli’nin Derince ilçesinde tünel içinde kontrolden çıkarak önce bir araca, daha sonra bariyerlere çarparak taklalar atan araçtan burnu kanamadan çıkan sürücüyü trafik polisi teselli etti.
Derince Tüneli’nde meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen araçtan burnu kanamadan çıkan sürücüyü polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Edinilen bilgiye göre, akşam saat 19.30 sıralarında tünel içerisinde şerit değiştirmek isteyen Sezer D. (33) idaresindeki 74 BY 092 plakalı araç, arkasından gelmekte olan ve fark etmediği Emre Y. (31) idaresindeki 41 B 4408 plakalı araca çarparak kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç, orta refüjdeki koruma demirlerini ve bir elektrik direğini yerinden sökerek taklalar atıp durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tünel çıkışında güvenlik önlemleri alarak, hurdaya dönen aracından burnu bile kanamadan çıkan ve şoka giren Sezer D.’yi sakinleştirmeye çalıştı. Kaza nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluştuğu Derince Tüneli’nde araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik akışı normale dönerken, polis kaza hakkında inceleme başlattı.
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0