banner102

Odun Ararken Yeni Doğmuş Bebek Cesedi Buldular

Eskişehir’de, 17 yaşlarındaki 3 genç, mahallelerindeki arsada ısınmak için yaktıkları ateşi hızlandırmak için odun ararken poşet içerisine konmuş yeni doğmuş bir bebek cesedi buldu.Edinilen bilgiye göre, 17 yaşlarındaki 3 genç, Aşağı...

Odun Ararken Yeni Doğmuş Bebek Cesedi Buldular
Eskişehir’de, 17 yaşlarındaki 3 genç, mahallelerindeki arsada ısınmak için yaktıkları ateşi hızlandırmak için odun ararken poşet içerisine konmuş yeni doğmuş bir bebek cesedi buldu.
Edinilen bilgiye göre, 17 yaşlarındaki 3 genç, Aşağı Söğütönü Mahallesi 1590’ıncı Sokak’ta bulunan bir arsada ısınmak için ateş yaktı. Gençler, bir süre sonra ateşi hızlandırmak için çevrede odun aramaya başladı. Gençlerden biri, çevrede odun ararken etek, havlu, yollukla sarılı halde poşet içerisine konmuş yeni doğmuş bir bebek cesedi buldu. Panikle hemen olay yerinden kaçan gençler, durumu hemen ailelerine söyledi. Bunun üzerine aileler de, 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak bahse konu yerde bebek cesedi olduğu ihbarında bulundu. Erkek olduğu belirlenen bebek cesedi, polis ekiplerinin ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayla alakası olan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
Öte yandan bebek cesedini bulan gençler, olay anını ise şöyle anlattı:
“İlk olarak ateş yaktık. Ateşi biraz daha hızlandıralım dedik. Bir arkadaşımız poşetin içinde odun var mı diye merak etti. Poşeti bir silkeledi ve içinden bebek düştü. İlk olarak bebeği oyuncak sandık, gerçek olduğunu anlayınca da kaçtık ve ailelerimize haber verdik. Ailelerimiz de, durumu hemen polislere bildirdi.”
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0