banner101

Muhtarların Tartışmasında Kan Aktı: 1 Yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Çaylıoğlu beldesinde aralarında husumet olan iki muhtar arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.Olay ilçeye bağlı Çaylıoğlu köy merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet buluna...

Muhtarların Tartışmasında Kan Aktı: 1 Yaralı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Çaylıoğlu beldesinde aralarında husumet olan iki muhtar arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.
Olay ilçeye bağlı Çaylıoğlu köy merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet buluna Asarlı köyü eski muhtarı Ahmet D. ile Çaylıoğlu Muhtarı Şanver A., köy meydanında sebebi öğrenilemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmada Ahmet D. silahını çekip ateş etmek istedi. Silahın tutukluk yapmasıyla belindeki silahı Şanver A., Ahmet D.’yi elinden yaraladı. Yaralanan Ahmet D. ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılırken, Şanver A. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Ahmet D.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan Şanver A.’nın ise ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0