banner101

Mudanya’da Şiddetli Yağış Ve Fırtına

Bursa’nın Mudanya ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu.Mudanya’da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle ağaçlardan kopan dallar araçlara zarar verdi. Ketendere ve Eyerce bölgelerinde...

Mudanya’da Şiddetli Yağış Ve Fırtına
Bursa’nın Mudanya ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu.
Mudanya’da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle ağaçlardan kopan dallar araçlara zarar verdi. Ketendere ve Eyerce bölgelerinde sağanak yağış sele sebep oldu. Evlerine mahsur kalanlar Mudanya Arama Kurtarma birimlerince yapılan müdahalelerle kurtarıldı. Eşkel Mahallesi’nde derenin taşması sonucu yollar sular altında kaldı. Tirilye ve Mudanya’daki taşkınlara Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti.
İDO ve BUDO seferleri iptal edilirken, hızlı feribotla yolcu taşımacılığı sürdürüldü.
Mudanya Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mudanya ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köyden mahalleye dönen mahallelerde incelemelerde bulunarak olumsuz durum yaşanması anında duruma müdahale etti. Herhangi olumsuz bir duruma karşı teyakkuzda bulunan belediye ekipleri ve iş makineleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0