banner101

Motosiklette kaza kurşunu

Adana’da bir genç, motosiklet ile seyir halindeyken arkasında oturan arkadaşının elindeki pompalı tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Motosiklette kaza kurşunu
 İlk ifadesinde “Yolda giderken karanlıktan ateş açtılar” diyen şüpheli, yapılan çapraz sorgunun ardından “Mahmut tümseğe sert girdi. Nasıl oldu bilmiyorum ama tüfek birden ateş aldı” dedi.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün 00.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Güneşli Mahallesi Süleymanvahit Caddesi’nde meydana geldi. Kasaplık yapan Mahmut Paker (21), arkadaşı Eşref Işık (19) ile birlikte kendine ait motosikletle atışa gitmek için yola çıktı. Motosikleti kullanan Mahmut Paker, tümsekten geçerken Eşref Işık’ın elindeki tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı. Sırtından vurulan Paker, arkadaşının da yardımıyla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

HASTANEDE “BİZE ATEŞ AÇTILAR” DİYE İFADE VERDİ
Eşref Işık, burada verdiği ilk ifadesinde “Caddeden gidiyorduk. Karanlıktan bize ateş açıldı. Mahmut vuruldu” dedi. Mahmut Paker, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saat 06.00 sıraların hayatını kaybetti. Eşref Işık’ın verdiği ifadelerden şüphelenen polis, yaptığı çapraz sorgu ile olayı açıklığa kavuşturdu.

“TÜMSEKTEN GEÇERKEN TÜFEK ATEŞ ALDI”
Olayın kaza ile olduğunu iddia eden Eşref Işık, “Olaydan bir hafta önce yeni aldığım pompalı tüfek tutukluk yaptı. Biz de Mahmut ile silahı denemeye gidiyorduk. Atış yapacaktık. Cadde üzerinde giderken Mahmut tümseğe sert girdi. Nasıl oldu bilmiyorum ama tüfek birden ateş aldı. Bilerek yapmadım, olay kaza ile oldu” şeklinde konuştu.
Eşref Işık Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken arkadaşı Mahmut Paker otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Paker, burada yapılan otopsinin ardından İsmailiye köyünde toprağa verildi. İşlemleri tamamlanan şüpheli Eşref Işık ise adliyeye sevk edildi. 



Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 19:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0